Rövid közlemény koronavírus-hisztéria kapcsán

Olyan világban élünk, amikor az örömhírt rémhírnek minősítik, a rémhírt pedig kötelező elfogadni valóságként. Mi ugyanis örülünk annak, örömhírnek tekintjük, hogy ha kiderül, a vírusjárvány helyzet jóval kevésbé súlyos, mint ahogy azt a média a nap 24 órájában szuggerálja.

Szerkesztő egyéb elfoglaltságai miatt mostanában ritkán tud időt szakítani e honlap szerkesztésére.
Nézzék el ezt nekem kedves olvasóim, és azt is, hogy a hozzászólásokat csak igen ritkán frissítjük. De itt vagyunk, élünk, és reméljük, hogy előbb-utóbb ennek a honlapnak is tudunk több időt szentelni. Addig is ajánljuk mindenkinek a figyelmébe a kiegyensúlyozott tájékoztatás jegyében:

https://swprs.org/egy-svajci-orvos-a-covid-19-rol/

Áldott Feltámadás ünnepet, és reménykedjünk, hogy püspökeink hamarosan újra engedélyezik a hívek részvételét a legszentebb áldozat bemutatásánál.
2020. április
Bálint József

3 hozzászólás

Add a Comment
 1. Bő négy hónap elteltével, tapasztalatával a hátunk mögött, pár szempontot már lehet világosan felismerni, nemcsak számunkra, akik hiszünk, hanem minden ember számára, akik kicsit is elgondolkodnak a történéseken. Az első talán az, hogy sokkal nagyobb volt a “csinnadratta”, a félelemkeltés mint a konkrét valóság!A második, hogy ilyenfajta világszintű összehangolása az intézkedéseknek egy járvánnyal kapcsolatosan nem volt! Persze a technikai eszközöknek is köszönhetően. A harmadik tény, hogy mostanra sokak számára egyértelművé, világossá vált, hogy egy nagyon pontosan kidolgozott, összehangolt tervet hajtottak végre! De vajon kik, és miért? Egy tény szintén egyértelmű, hogy világszinten, kormányok feletti forrásból eredt, mégpedig nem is akárhonnan, hanem a csúcsról!Tovább nem is folytatom, hanem visszatérek a pontok kielemzésére a saját hitem, életem tükrében – római katolikus konvertita 1989. 12. 25. – amely meggyőződésem szerint nagymértékben az Egyház kétezer éves hite, habár vannak akik már a zsinati Egyház címkével megbélyegeztek, leírtak minket. Engem személy szerint nem zavar véleményük, magatartásuk, sőt segít abban, hogy a szélsőséges, fanatikus magatartásukban ne kövessem példájukat! Törekszem tehát józanul, higgadtan, elfogultság nélkül megfogalmazni álláspontomat, felismerésemet, ajándékba kapott talentumaim mértéke szerint. Most már hálás vagyok a Mindenhatónak, az Úr Jézusnak, hogy “édesanyjára” bízott engem is, már születésem előtt! Igaz Egyiptomban születtem, nevelkedtem 32 éves koromig, persze átvitt értelemben, allegorikusan. Másodsorban azért is, hogy nem engedte meg, hogy “valaki legyek” – ferences pap – hanem visszarendelt a helyemre, a senkik, a kicsinyek közé – Názáretbe! (Mert különben az én fejemet is teletömték volna modern eledelükkel a teológián, amely sajnos már nagyon sok fertőző szert tartalmaz!) Micsoda Isteni titkot rejt az erre vonatkozó Szentírás idézet. Korunk “okosai, bölcsei, tudósai” elfeledték, hogy Urunk Egyházának tizenkét alapköve – apostolai – egyszerű emberek, halászok voltak, kivétel egyedül Pál apostol, aki Gamáliel rabbi iskolájában képzésben részesült. (Számomra az Szentírás éa a KEK mellett a magán kinyilatkoztatások jelentették a forrást, a csúcs a a Kék könyv! MPM).
  Ami pedig magát a “vírust” illeti, mai napig hatalmas ellentmondás van szakmai berkekben róla, eredetéről, létéről, hogy valójában mit is “tesztelnek”?
  Valójában mindannyian tapasztaltuk, hogy micsoda fergeteggént zúdították nyakunkba, minden szinten és lehetséges módon az fertőzésnek veszélyét. Sajnos sokakat meglepetésként ért, mintha már maga a HALÁL angyala lépett volna elénk a “behívójával” – eljött az óra! Ennek csúcspontja azzal tetőzött, amikor felhúzták a zászlót, és kihirdették: MARADJA OTTHON! KÖTELEZŐ, különben hatalmas büntetést kapsz! Valamint a kéthetes “karantén” – házi őrizet – és a szájmaszk elrendelése! Számomra az első döbbenet az utcák teljes elnéptelenedésének megtapasztalása volt, falun, városon egyaránt! Ilyet csak vegyi vagy biológiai fegyver bevetésekor lehetett volna elrendelni, háború esetén! A meglepetések követték egymást, az emberek többsége valóban MEGIJEDT, annak ellenére, hogy környezetünkben nem történt fertőzés, és haláleset! De egy lényeges tény igazolást nyert, az emberek többségét a halálfélelemmel lehet bábukként kezelni, sajnos még a hívek nagy-részét is! És ezzel gyakorlatilag minket is “levizsgáztattak”! De marad a kérdés? Miért? Milyen célból? Szerintem a helyes választ megtaláljuk Jób könyvében!
  A második pontnak a lényege még mellbevágóbb a “mi” számunkra. De ugyanakkor hideg zuhanyként hozzájárulhat ébredésünkhöz is! Mert szembesültünk a konkrét valósággal, hogy környezetünk, a társadalom már NEM KERESZTÉNY, és ami nem keresztény, az pogány, a maga sokszínűségében, formájában! És ezt miért állítom? Mert minden kormány, még a “keresztény” köntösben ágáló Orbán Viktor is ugyanazon intézkedést vezetett be! De van ennél nagyobb galiba is, amely csak közülünk a kevesek számára nem meglepetés! Hogy a katolikus Egyház, élünkön a hierarchiával behódolt az ellenfélnek, az általuk elrendelt törvényt ránk erőltették! Holott világi, politikai vezetők nem illetékesek, beavatkozni lelki dolgokba! Annál is inkább, mivel csak a társasdalom egyre szükebb, kevesebb tagjainak bizalmát, támogatása által kerültek bársonyszékeikbe! Sőt, sajnos legalább egyharmadát választóiknak valósággal “kényszerrel” terelték urnákhoz! Ezt a harminc éves múlt igazolja! Tehát ilyen “vezetőség” hitelessége nagyon kétes! És ennek ellenére, tudatában volt bátorságuk rendelkezni! OPERATÍV TÖRZS! A gazság szócsövei! Bezárták a templomokat, egy időre, mai napig fertőtlenítő szerrel helyettesítik a szentelt vizet, valamint kötelezővé tették a maszkok viselését! Kérdem, azt hiszik, valóban ez Isten akarata? Szerintem egyáltalán NEM! A 2 Makkabeus 6. részben szereplők vajon nem a mi okulásunkra is szolgálnak? Beleértve a “legelőkelőbb írástudó” Eleazár vértanúságát is! Vagy a hét testvér vértanúsága a 7. részben! Ezeken ajánlom illik elgondolkodni mindenkinek, aki igazhitűnek vallja magát! Ami pedig a kézbe áldozás elrendelését illeti, sajnos vezetőinket minősíti! Béresekké váltak, a csúcstól az utolsó plébániáig! Nemcsak Róma veszítette el az iránytűjét, igaz hitét, hanem már az egyházmegyék és a helyi plébániák hive közül is nagyon sokan! És hogyan, miért történhetett meg mindez magával az Egyházzal, hívekkel? Az én válaszom egyszerű: mert már évtizedek óta, sőt nemzedékről nemzedékre ugyanaz az eszme, “pénz” van forgalomban, keleten és nyugaton egyaránt, az érem két oldala – kapitalista – szocialista, kommunista. A lényeg egy az úr!
  És ezzel eljutottunk a harmadik ponthoz, melynek lényege, hogy az emberiség elérkezett történelmének utolsó, befejező szakaszához! Egyébként erre már utalt idejében II. János Pál pápa világosan, egyértelműen: elkezdődött az utolsó csata az Evangélium és anti evangélium között! Ez konkrétan és tömören kifejezve: a gonosz erői világszinten összehangoltan dolgoznak ügynökeik által, hogy előkészítsék a terepet “főnökük” számára!
  Számunkra az a fontos, hogy felismerjük az idők jeleiből, eseményeiből a lényeget: URUNK, JÉZUS KRISZTUS második, VAGYIS DICSŐSÉGES ELJÖVETELÉNEK NEMZEDÉKE VAGYUNK!
  Hogy ezt miért nem a hivatalos Egyház vezetősége kürtöli világgá? Az oka ugyanaz, mint az első eljövetelkor! Sőt, ennek így kell lennie, hogy az írás beteljesüljön: Jel 13, 11! Elkezdődött Bergoglio “székfoglalásával, vagyis az egyházi szabadkőművesség hatalomra kerülésével! Az idén elindított vírusos-hisztéria jelzi a lavina elkezdődött világszinten!
  Minket a közeljövőben kibontakozó eseményes sem érhetnek meglepetésként, ha lámpásaink égnek és van tartalék olajunk is bőven!
  Befejezésként a “szerkesztő úrnak” figyelmébe ajánlom, hogy amíg nappal van, addig lehet dolgozni, időt szakítva a legfontosabbakra, mert amikor a teljes éjszaka ideje elérkezik, már a lehetőségeknek is vége lesz. Mt 24, 45-47!
  1. jozan-katolikus

   Kedves Kapisztrán,
   nagyon egyet tudok érteni a hosszúra nyúlt hozzászólással. Ajánlom figyelmébe körünk másik honlapját:
   http://www.virusinfok.hu
   Talán csak annyi véleménykülönbség, hogy véleményem szerint még nem érkeztek el az utolsó idők. Egyelőre nagyon jól megy nekünk.
   Na később folytatom, el kell mennem.

   1. Köszönöm a választ.
    Most már rövid leszek. Nagyon jól megy nekünk? Mert részt vehetünk ismét szentmiséken MASZKOKBAN? És kézbe fogadva az OLTÁRISZENTSÉGET? Mert elöljáróink behódoltak az ellenfélnek? Ami pedig az utolsó időket illeti, közel van ami majd meggyőzi önöket is arról, hogy elérkezett! A 3. világháború amellyel előkészítik ügynökei főnökük, az Antikrisztus színre lépését. Ezzel kezdődik a nagy nyomorúság ideje! Egyébként mostanra már megtörtént a nagy “aposztázia” vagyis a tömeges hitehagyás! Mert az igaz hit és hitvalók már majdnem annyira ritkaság, mint a fehér hollók! Különben hogyan lehetséges az, hogy hét éve egy kakukkfióka ült Péter székébe, és csak páran “protestálnak”? Eközben emlékezetembe felidéződik Szűzanyánk egyik üzenetének kemény kijelentése a Kék könyvből: “akkora majdnem mindenki követi majd a hamis Krisztust és a hamis egyházat”! Persze a Cönákulum alkalmával felvetődött a kérdés a téma kapcsán, hogy akkor pápája is lesz! Most már számunkra világos és egyértelmű, hogy a Jel 13, 11. beteljesült! Eljött az intenzív ima, engesztelés, virrasztás ideje, az én számomra. Isten áldja!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük